صادرات صفحهنمایشهای موبایل از 2 میلیارد عدد فراتر رفت
دیسپلیسرچ گزارش داده که میزان صادرات صفحهنمایشهای موبایل در سال 2014 و برای اولین بار از مرز 2 میلیارد عدد عبور کرده است.

بنابر آمار جدید، میزان صادرات صفحهنمایشهای موبایل (اسمارت فون ها و دیگر دستگاههای موبایل) در سال 2014 به رکورد 2.01 میلیارد عدد رسیده که رشدی حدود 200 میلیون عددی نسبت به سال 2013 به شمار میرود. الکتروموتور رکورد صادرات صفحهنمایشهای موبایل در سال گذشته 1.83 میلیارد ثبت شده بود.
همچنین ارزش صفحهنمایشهای فروخته شده نیز برای اولین بار از مرز 30 میلیارد دلار فراتر رفته و به رقم 30.13 میلیارد دلار دست پیدا کرده است.
از مجموع این فروش، نود درصد آن را صفحهنمایشهای السیدی تشکیل میدهد و 10 درصد باقیمانده نیز به صفحهنمایشهای AMOLED تعلق گرفته است. بخش اعظم صفحهنمایشهای AMOLED توسط سامسونگ تولید میشود که به مصرف پایین انرژی، زاویه دید بالا و سرعت پاسخدهی بیشتر نسبت به السیدی ها شهرت دارد.
اما دلیل سهم پایین این صفحهنمایشها در بازار به سبب قیمت بالاتر آن نسبت به السیدی هاست. دیسپلیسرچ سال گذشته پیشبینی کرده بود که طی دو سال آینده، قیمت AMOLED ها از السیدی ها ارزانتر خواهد شد.
این مؤسسه تحقیقاتی پیشبینی کرده که میزان صادرات جهانی صفحهنمایشهای موبایل در سال 2015 به 2.09 میلیارد، سال 2016 به 2.19 میلیارد و سال 2021 به 2.47 میلیارد عدد برسد.
سامسونگ سازنده پردازندههای A9 اپل
در گذشته شایعات زیادی در مورد تامین کنندهی پردازندههای A9 برای اپل منتشر شده بود. حالا به نظر میرسد که سهم زیادی از ساخت پردازندههای A9 برای اپل، به شرکت سامسونگ واگذار خواهد شد.

بر اساس گزارش روزنامه کرهای Maeil Business، شرکت سامسونگ 75 درصد از پردازندههای A9 را در کارخانه خود واقع در ایالت تگزاس تولید خواهد کرد. عشق چت در ادامه گزارش این روزنامه، اطلاعاتی دربارهی میزان سودآوری این تجارت برای شرکت کرهای و همچنین 25 درصد تولید باقی مانده داده نشده است. با این حال، به نظر میرسد که شرکت TSMC همچنان در تولید پردازنده A9 برای اپل سهیم خواهد بود. دلیل این امر را میتوان مشارکت 100 درصدی اپل با TSMC در ساخت پردازندههای A8 و A8X دانست.
آیا واچمن سونی یک تکنولوژی بی فایده است ؟
یکی بعد از دیگری سونی محصولاتش را از دست میدهد و بخشهای مختلف خود را منحل میکند یا میفروشد. واچمن یکی از تکنولوژیهای بی فایده سونی بود.

سونی بعد از موفقیت و محبوبیت محصولات سری واکمن در دههی 70، تلاش داشت قدم دیگری در جهت توسعه بردارد. چت روم باران مدل اولیهی تلویزیونهای جیبی یا واچمن با نام FD-210 در ژاپن معرفی شد و دو سال بعد در اروپا و آمریکا به دست مصرفکنندگان رسید. این مستطیل پلاستیکی 650 گرمی ابعادی نزدیک به گوشی موبایل لومیا 1520 نوکیا داشت و بهوسیله باتری کار میکرد.
هرچند پیش از سونی و از دههی 60 تلاشهایی برای تلویزیونهای قابل حمل صورت گرفته بود، اما باید اعتراف کرد که به جز «پاناسونیک»، سونی رقیب جدی دیگری نداشت. با ورود «کاسیو» و «اپسون» به جمع تولیدکنندگان تلویزیونهای همراه، سونی دست به تولید واچمنهای قدرتمندتر زد. بدنههای فلزی، باتری بهتر، صفحههای رنگی، ریموت کنترل و ... از جمله امکاناتی بودند که سونی به محصولاتاش اضافه کرد.



تولید گلکسیاس6 همراه با دوربین 20 مگاپیکسلی
بر اساس اخبار منتشر شده در روزنامهی کرهای Korea’s Economic Times، پرچمدار بعدی سامسونگ یعنی گلکسیاس6 از یک دوربین 20 مگاپیکسلی مجهز به لرزشگیر اپتیکال بهره خواهد برد.

این منبع غیرموثق ادعا کرده که پروژهی ساخت این دوربین از آذر سال 92 آغاز شده و بخش تحقیق و توسعهی سامسونگ اکثر الگوهای ساخت این دوربین را به شکل جدیدی طراحی کرده است. عشق چت از جمله این تغییرات میتوان به فوکوس اتوماتیک و لنزها اشاره کرد. در مورد استفاده از فنآوری ISOCELL، که برای صرفهجویی در فضای ذخیره فایلها استفاده میشود، توضیحی داده نشده است.
نوشته شده در : سه شنبه 7 بهمن 1393 توسط : حسین حسنی. نظرات() .
برچسب ها: گوشی هوشمند ، گلکسی ، سامسونگ ،در نگاه بیل گیتس، داروی ایدز چه زمانی آماده میشود؟
بیل گیتس میگوید که محققان به ایجاد دارویی برای ایدز نزدیک شده اند که طول دوره درمان را از مادام العمر به یک سال میرساند.

اما مجری مشهور مراسم، فرید ذکریا در بخشی از این گفتگو از پیشبینیهای علمی گیتس برای 15 سال آینده سؤال کرد. گیتس پاسخ به این سؤال را با صحبت در مورد اچآیوی آغاز کرد. وی به پیشرفتهای صورتگرفته در درمان ایدز نسبت به دهه های هشتاد و نود میلادی اشاره کرد؛ درج آگهی اینترنتی زمانی که ویروس با پیشرفت کامل در بدن، صد در صد از مردم مبتلا به آن را میکشت.
اما اگرچه این بیماری در سالهای اخیر اندکی کنترل شده و بیماران با مراقبتهای ویژه میتوانند حتی از آن جان سالم به در ببرند، اما هنوز درمانی برای این بیماری وجود ندارد.
گیتس میگوید که طول درمان مادام العمر کنونی برای بیماران ایدزی بسیار دشوار است و پیشبینی میکند که محققان به سمت تولید داروهایی حرکت خواهد کرد که طول درمانی یک ساله دارند و پس از آن بیمار دیگر به آنها نیاز ندارد.
بیل گیتس اعتقاد دارد که تا 15 سال آینده این دارو تولید خواهد شد.
مایکروسافت و بازگشت توسعهدهندگان در سال میلادی جدید
بلیط های کنفرانس بیلد مایکروسافت در کمتر از یک ساعت به فروش رسیدهاند که رکوردی بیسابقه محسوب میشود. از سویی تنها یک روز پس از مراسم بیست و یکم ژانویه، بیش از 173 هزار کاربر جدید به برنامه اینسایدر مایکروسافت اضافه شدند. توسعهدهندگان میخواهند از ویندوز 10 مایکروسافت بیشتر بدانند. اما آیا مایکروسافت نیز قدر این توجه را خواهد دانست؟

اما آیا اتفاق را باید به فال نیک گرفت؟ جواب این سؤال قطعا مثبت است. مایکروسافت در مراسم ویندوز 10 بیست و یکم ژانویه ویژگیهایی از ویندوز جدید خود را به نمایش گذاشت که توسعه دهندگان بسیاری خواهان شنیدن اطلاعات بیشتری در مورد آنها هستند.
شاید مهمترین آنها Continuum باشد که استفاده از یک ویندوز مشترک برای تمامی دستگاهها را ممکن میسازد. تکمیل کننده این قابلیت استفاده از اپلیکیشن های به اصطلاح Universal یا همگانی است که توسعه دهندگان را قادر میسازد برنامههای مشترکی برای دستگاههای مختلف (با تفاوتهای کم) تولید کنند.
این اتفاق همانطور که در گذشته نیز پیشبینی شده بود، مورد توجه توسعه دهندگان قرار خواهد گرفت و بر فرآیند نوشتن اپلیکیشن ها سرعت خواهد داد.
مایکروسافت اطلاعات زیادی در مراسم 21 ژانویه خود برای توسعه دهندگان ارائه نکرد و اطلاعات کامل را به کنفرانس بیلد موکول کرد. این اما تمام خبر خوب برای مایکروسافت نیست و یک روز پس از برگزاری مراسم نیز 173 هزار کاربر جدید به لیست Insider Program مایکروسافت اضافه شد.

مایکروسافت در جدیدترین ورژن پیش نمایش ویندوز 10 علاوه بر افزودن کرتانا، امکان استفاده از قابلیت Continuum برای نقل و انتقال میان حالات تبلت و پی سی دستگاهها را نیز اضافه کرده و در آپدیت ماه فوریه نیز امکان انتقال به حالت اسمارت فون و تبلت های کوچک را نیز فعال خواهد کرد.
کاربران جدید برای برنامه اینسایدر که یاری دهنده مایکروسافت در ترمیم ویندوز 10 خواهند بود و همچنین فروش یک ساعته بلیط های کنفرانس بیلد، همگی نشانههایی از بازگشت نگاه توسعه دهندگان به اقدامات و سیاستهای مایکروسافت است.
توسعه دهندگان ویندوز را دوست دارند، اما به دنبال بهانه ای برای ابراز آن هستند و حالا ویندوز 10 این بهانه را به وجود آورده است. ولی مایکروسافت باید به خوبی بداند که ارائه ویندوز 10 پایان راه نیست و آغاز شروع دوباره ای برای این کمپانی در جلب توجه توسعه دهندگان است.
مایکروسافت باید بداند که بزرگترین مشکل پیش روی توسعه دهندگان سهم پایین ویندوزفون در بازار است. مایکروسافت با معرفی های پی در پی و فروش بالای گوشیهای میان رده و پایین رده ویندوزفونی به نظر توانسته اندکی از این کاستی را جبران کند. درج آگهی رایگان (حداقل آمار ورود 500 هزار عددی لومیا در عرض تنها چند ماه به هند میتواند نشانه ای از حرکت پرشتاب مایکروسافت در این مسیر باشد.)
از سوی دیگر مایکروسافت میداند که بازار مدتهاست در انتظار ارائه یک پرچمدار واقعی است. پرچمداری با دوربین فوق العاده، اندازه ای جمع و جورتر و البته قدرتمندتر... یکی از مدیران بخش موبایل مایکروسافت پس از مراسم ویندوز 10 گفته بود که پرچمدار مایکروسافت در تابستان ارائه خواهد شد. هر چند تابستان نیز زمانی دور برای مایکروسافت تصور میشود، اما باز هم خبری خوش نسبت به گمانه زنیهای گذشته مبنی بر انتشار این گوشی در ماه سپتامبر است.
مشکل دیگر ویندوزفون، ارسال آپدیتهای یکسان با فاصلههای طولانی برای کشورهای مختلف است که باعث آزار بسیاری از کاربران وفادار ویندوزفون شده است. مایکروسافت جوابی برای این سؤال و نحوه آپدیت ویندوز 10 نداشته و شاید بتوانیم در کنفرانس بیلد جوابی برای آن داشته باشیم.
کنفرانس بیلد مایکروسافت از 29 آوریل تا یکم ماه می در سانفرانسیسکو برگزار خواهد شد.
آیا بالاخره تقویم هجری شمسی به ویندوز 10 میآید ؟
شرکت مایکروسافت پیرو انتشار جدیدترین نسخه از سیستم عامل خود، اقدام به اضافه کردن تقویم هجری شمسی در ویندوز 10 کرده است.

آیا هولولنز مایکروسافت رقیبی برای عینک هوشمند گوگل است ؟
هولولنز مایکروسافت دنیای واقعی شما را با دنیایی مجازی در هم میآمیزد. حاصل، خلق دنیایی جدید با نحوه تعامل بسیار متفاوتتر، بهینهتر، کارآمدتر و البته لذتبخشتر است.
مایکروسافت 21 ژانویه در مراسم معرفی ویندوز 10 از یک محصول ویژه به نام هولولنز رونمایی کرد که از آن زمان تاکنون بحثهای گرمی میان اهالی دنیای تکنولوژی به راه انداخته است. هولولنز مشابه با یک هدست واقعیت مجازی است که دارای لنزهایی شفاف است. شما میتوانید از طریق این لنزها اطراف خود را به آسانی مشاهده کنید، اما با فشار یک دکمه به ناگاه دنیای پیرامون شما با ظهور اجسام سه بعدی غوطه ور در هوا، صفحه نمایشهای مجازی روی دیوار و کاراکترهای سه بعدی پر جنب و جوش کاملا متحول میشود.

کمپانیهای دنیای تکنولوژی برای سالهاست که وعده ارائه زودتر از موعد تکنولوژیهای آینده را به ما میدهند و توانستهاند بین هر 5 تا 10 سال یک محصول انقلابی معرفی کنند. این در حالی است که هالیوود تمامی این تکنولوژی را در حالت واقعی به نمایش گذاشته است (یا حداقل شبیه سازی کرده است).
در فیلم Minority Report تام کروز به تعامل با صفحه نمایشهای شفاف در هوا میپردازد. 5 سال پس از آن، اپل از آیفون رونمایی میکند که دارای یک صفحه نمایش مبتنی بر تاچ است و کاربر برای تعامل با آن از انگشتان خود استفاده میکند. مایکروسافت نیز توانست کینکت را اختراع کند که به ردیابی حرکات کاربر با استفاده از سنسورها میپردازد.
بعدها فیلم ماتریکس ساخته شده که هکرها کامپیوترها را به ذهن افراد متصل میکردند و آنها را به شهرهای تخیلی میفرستادند. و در استار ترک نیز کامپیوترها از میدانهای انرژی و تکنیکهای بصری جهت خلق دنیایی استفاده میکردند که افراد میتوانستند اجزای آن را چون دنیای واقعی، لمس و حس کنند.
ما هنوز به این تخیلات نزدیک نشدهایم، اما در حال برداشتن قدمهای کوچکی در آن مسیر هستیم و کمپانیهایی چون فیس بوک، گوگل و مایکروسافت هم اکنون در مسیر به واقعیت رساندن آن تخیلات هستند.
اما هولولنز تولیدی مایکروسافت چه نسبت و یا شباهتی با دیگر گجت های خلق دنیای مجازی دارد؟
هولولنز چیست و چگونه کار میکند؟
تصاویر سه بعدی خلق شده توسط هولولنز را همه افراد حاضر در یک اتاق مشاهده نمیکنند. (هنوز تا دنیای فیلم استار ترک فاصله داریم.) در عوض با نصب این عینک بر روی چشم، تصاویر سه بعدی تنها برای فرد پوشنده به نمایش در میآید و بقیه افراد حاضر تنها شما را میبینند که یک عینک بزرگ را بر روی چشم خود گذاشتهاید.
نکته مهم در طراحی هولولنز، هدفی است که مایکروسافت از تولید آن دنبال میکند. مایکروسافت نمیخواهد که شما را به دنیای متفاوتی ببرد، بلکه قصد دارد عجایب و شگفتیهای دنیای کامپیوتر را مستقیما به محل زندگی شما بیاورد.
به عنوان پوشنده هولولنز، شما همچنان دنیای واقعی را در برابر خود مشاهده میکنید. میتوانید به اطراف حرکت کنید و با دیگران صحبت کنید، بدون اینکه نگران برخورد با یک دیوار باشید. عینک حرکات و همینطور چشمان شما را زیر نظر دارد و آنچه که میبینید را به وسیله تاباندن نور به چشم شما متحول میکند (این اتفاق سبب آزار و اذیت چشم نمیشود).
از آنجا که دستگاه محل قرارگیری شما را ردیابی میکند، شما میتوانید با استفاده از حرکات دست به تعامل با اشیاء سه بعدی خلق شده بپردازید. تعدادی سخت افزار دیگر نیز در هولولنز تعبیه شده تا کاربر بتواند درک صحیح تری از محیط داشته باشد. علاوه بر اجزای مرکزی شامل پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی و پردازنده مخصوص تصاویر هولوگرافیک، تعدادی سنسور نیز در هولولنز وجود دارد. (پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی از مدلهای معرفی نشده Atom اینتل موسوم به چری تریل هستند.)
این عینک یک دوربین نیز دارد، بنابراین هولولنز محل قرارگیری میزها، صندلیها و دیگر اجسام را تشخیص میدهد. به وسیله اطلاعات دریافت شده دوربین، هولولنز اجسام را بر روی آنها یا حتی درون آنها قرار میدهد. به عنوان مثال یک دینامیت در حال انفجار بر روی میز شما ظاهر میشود و با انفجار آن، داخل حفره ایجاد شده را مشاهده کنید!
این اتفاقات حیله ای بیش نیستند، اما مایکروسافت اعتقاد دارد که این موارد دارای پتانسیلی بالا برای خلق دنیایی مجازی است. مایکروسافت در معرفی محصول جدیدش میگوید که هولولنز کسب و کارها را "متحول خواهد کرد" و امکانات جدیدی برای تعامل با محیط اطراف ایجاد میکند.

به عنوان مثال همانطور که در ویدیوی معرفی هولولنز نیز مشاهده شد، اگر بخشی از لوله خانه شما خراب شده باشد و تعمیرکاری را میشناسید که در این مشکل به شما کمک خواهد کرد، بهترین وسیله برای راهنمایی ما هولولنز خواهد بود. شما هولولنز را بر روی سر میگذارید و لوله خراب شده را به وسیله دوربین روی عینک به تعمیرکار نشان میدهید. در این حالت تعمیرکار کافی است محل خرابی و یا راهنماییهای خود را به شکل آنی بر روی تبلت و ویدیوی زنده پخش شده بنویسد یا ترسیم کند تا شما را در تعمیر آن یاری دهد.
تصور بهره مندی از این تکنولوژی در اتاقهای عمل، آموزش پرواز و ... را به شما واگذار میکنیم.
هولولنز متفاوت با آکیولس ریفت است
آکیولس ریفت توسط استارتاپ آکیولس VR تولید و سپس در مارس 2014 با قیمت 2 میلیارد دلار توسط فیس بوک خریداری شد. در بازار آکیولس ریفت را به عنوان گل سرسبد و مژده دهنده خلق دنیاهای مجازی میشناسند.
هر دو محصول مایکروسافت و آکیولس ریفت بر روی چشم نصب میشوند، اما تشابه آکیولس ریفت با هولولنز در همین مورد خلاصه میشود. محصول مایکروسافت قصد دارد راههای جدیدی از نحوه تعامل با دنیای واقعی خلق کند، از سوی دیگر محصول آکیولس میخواهد ما را به دنیای کاملا جدیدی وارد کند.

به شکل ساده، آکیولس ریفت دارای صفحه نمایشی است که پیش روی صورت شما قرار دارد و با روشن شدن آن تصاویری خلق میشود و حس حضور در دنیای کاملا جدیدی تداعی میشود. مثلا در خانه خود هستید، اما به یکباره خود را در یک کنسرت موسیقی میبینید یا یک کشتی فضایی یا بالای یک ساختمان یا یک دریای متلاطم یا حضور در یک ساحل آرام و آفتابی یا...
آکیولس این حس را Presence cccam server نامیده؛ یک هدف به غایت جاهطلبانه که هدف هولولنز مایکروسافت نیست.
آکیولس در این مسیر تنها نیست و کمپانیهای بسیاری از گوگل گرفته تا سامسونگ و سونی نیز این هدست های واقعیت مجازی را تولید کرده و یا در حال تولید آن هستند. اما سونی و آکیولس تأکید بسیاری بر پتانسیل حضور این تکنولوژی در دنیای گیم دارند و اگرچه توسعه دهندگان بازی هماهنگی آنها با بازیها را دشوار توصیف میکنند، اما قابلیتهای بینظیر آن در دنیای گیم، کتماننشدنی است.
محصول متفاوت، هدف یکسان
در نهایت همه این کمپانیها علیرغم مسیر متفاوت، به سمت یک هدف یکسان حرکت میکنند و آن تحول بنیادین در تعامل با کامپیوترهاست. ما همگی از ماوس و کیبورد و صفحه نمایشهای لمسی موبایلهایمان استفاده میکنیم. تا امروز این نوع تعاملات برای کسب اطلاعات از یک کتاب یا مشاهده فیلمها خوب و مناسب بودهاند.
اما کمپانیهایی چون آکیولس، مایکروسافت و گوگل به روشهای جدیدتر، دقیقتر و طبیعیتری برای تعامل با تکنولوژی میاندیشند. سخت افزارهایی که این کمپانیها در حال خلق آن هستند، دنیایی از اعمال مبتنی بر حرکات دست و اجسام مجازی سه بعدی را برای ما به ارمغان میآورند که امروزه پتانسیل بالای آنها در ارتقای بهره وری، ارتباط و تعامل با دنیای اطراف بر همگان ثابت شده است.
شاید شما هم وقتی ویدیوی تبلیغاتی هولولنز را دیدید، حس تماشای یک فیلم علمی تخیلی را داشتید، اما همه شواهد بر به واقعیت رسیدن آن تأکید دارند و در زمانی بسیار نزدیک این دستگاه را بر روی چشم خود احساس خواهیم کرد.
جالب است که ورژن های Consumer دستگاههای آکیولس ریفت و هولولنز در بازه زمانی تقریبا یکسانی به بازار وارد میشوند. بنابراین رقابت این دو محصول نیز در نوع خود جالب خواهد بود.
نوشته شده در : سه شنبه 7 بهمن 1393 توسط : حسین حسنی. نظرات() .
برچسب ها: نقد و بررسی ، مایکروسافت ،اهمیت سئو سایت در چیست ؟ چرا سایت ها به سئو نیاز دارند ؟

امروزه با توسعه روز افزون وب پارسی شاهد به وجود آمدن سایت های متعددی
در موضوعات مختلف هستیم ، در این میان اکثریت ترافیک ورودی سایت ها از طریق
موتورهای جستجو از جمله گوگل ، یاهو و بینگ صورت می گیرد ، در واقع سایت
هایی موفق هستند که ترافیک قابل توجهی از گوگل دریافت مینمایند .
آمارهای نشان می دهند که در ایران بخش عمده بازدید های اینترنتی از طریق
گوگل صورت میگیرد که ما از این پس بر روی گوگل تمرکز داریم .
اما سوال اساسی در اینجاست که چه سایت هایی می توانند ترافیک و بازدید مناسبی از موتور جسنجو گوگل داشته باشند ؟
در این جاست که سئو (Seo) و بهینه سازی سایت
مطرح میگردد ، موتور جستجو گوگل با توجه به فاکتور های خاصی که برخی مشخص و
برخی محرمانه هستند به ایندکس کردن سایت ها می پردازند وب سایتی که رنک
(Rank) و رتبه بهتری نسبت به دیگر رقبا داشته باشد در صفحه اول نمایش داده
می شود . بدیهی است که سایت هایی که در صفحه اول جستجو گوگل هستند بیشترین
بازدید را دارند .
سئو سایت بر بهبود همین فاکتورها برای موتورهای جستجو ( گوگل ) و کاربران
توجه دارد .
فاکتورهای سئو و بهینه سازی سایت عبازتند از :
1 - تولید محتوای مفید برای کاربران
2 - فعالیت و اشتراک گذاری محتوا در شبکه های اجتماعی ( از جمله : گوگل پلاس ، فیسبوک و ... )
3 - لینک بلدینگ و دریافت لینک یک طرفه از سایت های مرتبط با موضوع
و ... موارد نام برده اصول کلی سئو سایت می باشند و موارد و نکات ریز بسیاری وجود دارد که بعدا به آنها می پردازیم .
جهت سئو سایت تضمینی با ما تماس بگیرید :